3
Posted 16/03/2011 by Gilles in Tv/Film
 
 

Daredevil opnieuw on the big screen

David Slade

 

Filmregisseur  David Slade ( 30 Days of Night, Twilight: Eclipse) is door 20th Century Fox en Chemin Entertainment op de schouder getikt met de vraag of hij interesse heeft om de Marvelheld Daredevil weer op het scherm te brengen. Daredevil heeft niet de enorme populariteit zoals bijvoorbeeld Spider-man, maar hij beschikt wel een grote trouwe aanhang. De bekendheid van dit Marvelfenomeen is gegroeid in de jaren ’70 dankzij comic-god Frank Miller, Stan Lee en Bill Everett introduceerden hem in 1964.

Fox bracht de blinde superheld al in 2003 in de zalen. De film Daredevil met in de hoofdrol Ben Affleck had niet de verwachte winstcijfers en werd door veel fans niet met open armen onthaald. In 2005 kwam er een spin-off met Jennifer Gamer als Elektra. Sindsdien wil Fox nieuw leven blazen in de franchise. De filmmaatschappij wil geen herwerking van het origineverhaal maar een verderzetting van de saga. De studio moet nog een schrijver vinden om nauw samen te werken met Slade.

Hopelijk wordt dit nieuwtje nog vervolgd en krijgt Daredevil een live-actionversie van het niveau dat dit character verdient.

Hell’s Kitchen is my neighborhood. I prowl the rooftops and alleyways at night, watching from the darkness. Forever in darkness. A guardian devil.

Daredevil (2003)

 

Comments

comments


Gilles

 
avatar