0
Posted 15/03/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Marvel Universe Vs. Wolverine

Het lijkt wel alsof men bij Marvel denkt dat de lezers maar geen genoeg kunnen krijgen van die kleine, Canadese haarbal die zichzelf een eenzaat noemt maar een “card-carrying-member” is bij ieder superhelden team dat het Marvel Universe te bieden heeft. Inderdaad, je hebt het juist gelezen, Wolverine krijgt nog maar eens een mini serie van “The House of Ideas”. Me dunkt dat die rare jongens bij Marvel hun nickname eens dringend mogen veranderen. Dit keer zal mijn ooit-favoriete, sigaar kauwende mutant het opnemen tegen iedereen binnenin het Marvel Universe.

Hij zal namelijk de hoofdrol vertolken in de opvolger van “Marvel Universe vs The Punisher”. Deze nieuwe mini reeks zal de logische naam “Marvel Universe vs Wolverine” dragen en begint in juni. Een kleine, harige, lelijke, knorrige mutant die het opneemt tegen al de andere helden van Marvel? Beetje té onrealistisch en het blijft maar overkomen alsof Wolverine voor iets moet compenseren. Waarom zou hij anders zo zijn best doen om te bewijzen dat hij daadwerkelijk de beste is in wat hij doet?

Het eerste issue van deze “Marvel Universe vs Wolverine” zal in juni in de rekken liggen bij jullie favoriete comics dealer en het begin van het verhaal beduidt de wegkwijnende originaliteit bij Marvel. Deze mini reeks heeft namelijk een gelijkaardig begin: De helden van het Marvel wereldje zijn op een of andere manier veranderd in “minder-vriendelijke” versies van zichzelf en niemand anders dan onze goeie trouwe Logan, kan ze tegen houden. MUvsW zal slechts vier issues in beslag nemen en wordt geschreven door Jonathan Maberry (Wolverine: Ghosts, Black Panther) writing en getekend door Laurence Campbell (Punisher Max, 200 1D) .

Zoals altijd sluit ik af door jullie het marketingspraatje van Marvel te geven:

Last year, New York Times bestselling writer Jonathan Maberry blew you away with a sadistic vision of a Marvel Universe ravaged by cannibalistic heroes – and this June Maberry is back with Marvel Universe Vs. Wolverine #1 (of 4)! Joined by fan favorite artist Laurence Campbell (Punisher MAX), the two turn Wolverine into a one man slaughter machine against Earth’s Mightiest, who’ve all been infected by a lethal virus, transforming them into savage beasts.   Logan has always been the best at what he does, but does he have what it takes to eliminate the vicious hordes of crazed Marvel heroes on his own?

“Ever since we finished Marvel Universe vs. Punisher last year, I’ve wanted to return to that world and tell more of the story.  And there is so much to tell,” said Maberry.  “So many stories. And this is a great jumping-on point.”

It’s an unforgiving battle for survival as Wolverine slices and dices his way through your favorite heroes and villains in Marvel Universe vs Wolverine, on sale this June!

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be