0
Posted 15/03/2011 by Timaeus in Comics
 
 

Hell on wheels

Er stonden grote vlammen in de Brainfreeze postbus deze middag. Nee, de kernramp in Fukoshima heeft ons niet getroffen, maar Marvel heeft ons een confrontatie opgeleverd met heethoofd Ghost Rider. Het betreft een teaserimage die hieronder volgt, waar een motorrijder lijkt te veranderen in Ghost Rider himself.

We kregen hierbij de melding dat meer informatie dit weekend zou volgen in het Fear Itself panel van Marvel op C2E2 (waar Brainfreeze je natuurlijk op de hoogte van houdt). De tekening zelf geeft ons echter al wat indicaties dat het om een nieuwe reeks met het personage zou gaan die aanvangt in juni. Wie de helm echter draagt, Johnny Blaze, Danny Ketch of een onbekende nieuwe man die een deal met de duivel sloot, blijft onbekend. Ook blijft het nog gissen of het om een verderzetten van de in 2009 gestopte ongoing gaat of om een tie-in met Fear Itself. Het nieuwsbericht lijkt eerder het doen lijken dat het om het laatste gaat. Niettemin blijft het een leuk personage dat terug het levenslicht zal zien en zeker voor de talrijke fans van het personage.

Comments

comments


Timaeus

 
avatar