1
Posted 14/03/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Preview: Dark Angel saga

De X-Men fans onder jullie kennen zonder enige twijfel Warren Worthington III. De erfgenaam van een rijke stinkerd die zich schaamt omwille van het feit dat zijn zoon een mutant is. Deel van Worthington zijn gave bestaat er uit dat er een paar vleugels uit zijn rug groeien net als bij de engelen uit de bijbel. Vandaar dat hij toen hij zich bij de X-Men aansloot de naam Angel aanmeette. Na enige tijd werd Warren echter omgetoverd in de Horseman of Death door niemand minder dan Apocalypse die zijn huid blauw maakte en zijn gevederde vleugels verving door een paar metalen vleugels die explosieven kunnen schieten. Sindsdien heeft Warren min of meer een gespleten persoonlijkheid en heeft hij moeite om zijn Archangel persona koel te houden en te onderdrukken.

Afgaande op deze teaser afbeelding die Marvel in onze postbus gedropt heeft, ziet het er naar uit dat Warren Worthingon enorm veel problemen gaat hebben om zijn duistere Archangel kantje koest te houden en deze totaal gaat omarmen in een nieuwe verhaallijn genaamd “The Dark Angel Saga” die zal beginnen in Uncanny X-Force #10. Dit verklaart ineens ook waarom Angel/Archangel niet langer deel zal uitmaken van het team zoals men her en der al liet vallen vorige week.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be