0
Posted 14/03/2011 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

Geen Hellboy 3

Het is reeds van 2004 geleden dat we die nogal humeurige rode vroeger hoorndrager genaamd Hellboy voor het eerst op het witte doek zagen verschijnen. Met zijn vele wisecracks, goedkope sigaren en voorliefde voor lieve, koddige katjes wist de rode softie vrij snel een following van trouwe fans achter zich te scharen. Enige tijd later volgde het fantastische en adembenemende Hellboy 2: The Golden Army. De decors, de personages, alle elementen werden prachtig in beeld gebracht en het was duidelijk dat men hier enorm, enorm veel tijd en liefde aan besteed had.

Helaas moet ik jullie slecht nieuws brengen vandaag. Dus pak je zakdoek maar boven en herbekijk nog maar eens de eerste twee Hellboy films want de mensen bij Movieweb hadden onlangs een gesprek met niemand minder dan Guillermo Del Toro over onder andere de langverwachte Hellboy 3.

Het is alom geweten dat Del Toro een nogal hectische en drukke agenda heeft en we dus nog veel films van hem kunnen verwachten. Blijkbaar had hij een week na het eerder vermelde gesprek een vergadering met de mensen van Universal Pictures. Deze hadden eerder al Hellboy 2 uitgebracht. Helaas ging deze vergadering over Del Toro zijn Frankenstein film en niet over Hellboy 3 want, zoals Del Toro zelf zei: “There are no plans at all for Hellboy 3.

Dit vind ik persoonlijk zeer jammer dus deed ik een beetje onderzoek of ik niet meer informatie kon vinden en kwam terecht bij een wel zeer interessante quote op ScreenRant van niemand minder dan de ‘papa’ van Hellboy, Mike Mignola (kan spoilers bevatten):

“The problem is, what del Toro’s talked about to me is that Hellboy 3 would be the end of Hellboy… My version of Hellboy in the comics is a finite story, but it’s going to take me 15 years to get to that endingIf del Toro makes Hellboy 3 and it’s the death of Hellboy, so basically I’m left doing my ongoing stories in the comic while he already releases them as a cinematic film.  Meaning that the story is out there but I’m not done yet.”.

En als ik dan de hier op volgende quote van Del Toro aan MTV lees dan trek ik vrij snel de conclusie dat we nog een eindje zullen mogen wachten op deze prent:

“I would love to do it… but the heartbreak for me is that I know how it ends and I don’t know if I want to see that ending. But I would love to do it.”


Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be