0
Posted 13/03/2011 by Timaeus in Comics
 
 

Preview: Amazing Spider-Man 656

De vorige issue van Amazing Spider-Man heeft heel wat lezers geschokt omwille van zijn diepe emotionele lading. Na de dood van Marla Jameson en de droom die Peter had over de mensen die hij dierbaar heeft die sterven, maakte hij de beslissing om dit nooit meer te hoeven meemaken en te zorgen dat hij nooit meer de magere Hein in de ogen moet kijken. Maar wanneer op het einde de nieuwe slechterik met een welgekozen naam, Massacre, een bank overvalt en enkele gijzelaars neemt, lijkt Peter misschien zijn belofte zal moeten breken. Deze issue, die op 16 maart uitkomt, zal dus opnieuw een hoge tol eisen op Peter, maar zal tevens het debuut geven aan diens nieuwe kostuum, het Spider-Armor. Voor verdere details zal je echter de issue moeten aanschaffen, maar toch geven we je alvast enkele pagina’s mee die een kijkje geven op wat er zal gebeuren.

 

Comments

comments


Timaeus

 
avatar