0
Posted 12/03/2011 by Timaeus in Comics
 
 

First look: Steve Rogers: Supersoldier annual #1

Steve Rogers is pas recentelijk teruggekeerd uit de dood, maar is nu toch opnieuw de man geworden waar men naar kijkt als men problemen heeft in het Marvel Universum. Het is dan ook geen verrassing dat Rogers zoals altijd achter de vijandelijke linies gaat om zijn vrienden te redden. Alleen ditmaal zal hij iets meer problemen hebben met zijn missie te volbrengen want hij moet immers de X-men gaan bevrijden uit de vijandige Negative Zone.

Het verhaal waarover ik het hier heb, is een nieuwe 3-delige reeks die begint in Uncanny X-Men Annual #3 die volgende week in de winkelrekken ligt, vervolgens naar Steve Rogers: Supersoldier #1 gaat en zijn conclusie krijgt in Namor: The First Mutant #1. Zal Steve Rogers de X-men van de executie door koning Blastaar kunnen redden of zal hij zelf ten prooi vallen? Hier volgt alvast een eerste kijk op deel 2 van dit 3-delige crossover event.

Comments

comments


Timaeus

 
avatar