1
Posted 11/03/2011 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

Teenage Mutant Ninja Turtles

Fans, hou je vast aan je skateboard en pak alvast je telefoon bij de hand om een overheerlijke, kazige pizza (maar zonder ansjovis red.) te bestellen want ze zijn terug!

Of om het accurater te zeggen; ze zijn weeral eens terug. Die brave mensen bij Nickelodeon die ons cartoons zoals Fairly Odd Parents en Ren & Stimpy brachten hebben namelijk de rechten gekocht op een oude serie die ze nieuw leven in willen blazen. Dus bereid je er maar op voor om ieders favoriete gemuteerde schildpadden, de Teenage Mutant Ninja Turtles nog maar eens vernieuwd te zien worden in nog maar eens een nieuwe tekenstijl. Deze nieuwe animatiereeks zou op het kleine scherm moeten verschijnen ergens in 2012.

Dankzij de website Slashfilm hebben we een eerste afbeelding van hoe de gloednieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles televisiereeks er uit zal zien. Jammer genoeg gaat het niet om een goeie, oude animatie reeks maar om een computer geanimeerde reeks. Iets dat ik persoonlijk vind dat veel minder charme heeft en minder mooi overkomt, zeker voor een televisie reeks. TMNT zal uitgezonden worden op Nickelodeon die een slordige zestig miljoen dollar neerlegden om de rechten op deze geliefde en ooit populaire franchise te verkrijgen.

Executive producer Ciro Nieli wist aan Wall Street Journal te vertellen dat in deze nieuwe  Teenage Mutant Ninja Turtle serie iedere individuele Turtle(dus Raphael, Michaelangelo, Donatello en Leonardo) een meer uitgesproken persoonlijkheid zal hebben waarin bepaalde verhaallijnen zich vooral focussen op één van de vier broers. De bedoeling is om hierdoor meer de aandacht te leggen op de individualiteit van ieder personage. Of deze nieuwste heruitvinding van ieders favoriete pizza vretende gemuteerde schildpadden ook daadwerkelijk goed zal zijn? Om ons oordeel daarover te vellen, moeten we nog een jaartje wachten. Laat ons hopen dat het totaal niets lijkt op de Turtles anime!

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be