2
Posted 11/03/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Fear Itself update

De laatste tijd wordt onze mailbox overrompeld met mails van Marvel dat ze wéér eens een nieuwe teaser voor Fear Itself hebben. Daarnaast melden ze ook constant dat ze een nieuwe cover hebben voor een bepaald Fear Itself issue. In plaats van deze telkens op Brainfreeze te posten lijkt het overzichtelijker er enkele in één post aan te bieden. Zet je stevig in de zetel, zorg voor een dekentje om je onder te verschuilen, zorg dat alle deuren en ramen gesloten zijn, strooi zout voor alle openingen in de kamer om spoken buiten te houden en doe alle lichten aan want hier komt Fear Itself!

In juni krijgen we Fear Itself: Deadpool voorgeschoteld van Marvel, een tie-in die drie issues zal tellen. Het geheel word geschreven door award-winnende schrijver Christopher Hastings (Dr. McNinja) en de, althans volgens Marvel,  fan favorite tekenaar Bong Dazo (Thunderbolts, Deadpool). Ik heb deze naam overigens moeten googlen alvorens ik wou geloven dat het echt een naam is, blijkbaar is het de man zijn artiestennaam. Beide mannen zullen een nietsvermoedende Deadpool recht  in de gebeurtenissen gooien van Marvel’s zelfverklaarde blockbuster comicevent van het jaar: Fear Itself.

Laten we de schrijver zelf even aan het woord laten:

“Fear Itself is a story with tremendous gravity and emotional heft. Matt Fraction’s doing an amazing job of tapping into the real fears of everyday people, and retelling them through the troubles of the Marvel heroes. Of course this means its all the more fun to bring in the clown with a gun! Deadpool is my favorite Marvel character, and I’m so excited to write for him. This mini is going to be a lot of fun, the way that Deadpool knows fun. A gratuitous number of explosions are guaranteed!”

De Thunderbolts zullen in juni de ware betekenis van terreur en angst leren wanneer een van hun teamgenoten alle controle over zichzelf verliest en zo de niemand besparende woede van de God of Fear op de rest van het team loslaat. Bestaat er nog een toekomst voor het Marvel Universe na de destructie van the Raft en nu een grote hoop van haar meest gevaarlijke criminelen terug vrij ronddwalen door de straten van Amerika? Het team van Jeff Parker (Fall of the Hulks, Agent of Atlas) en Kev Walker (Exiles, Marvel Zombies)  zullen namelijjk meer dan paniek loslaten door de superhuman prison facility The Raft vernietigd te laten worden door een van de mysterieuze Worthy.

Dit is wat schrijver Jeff Parker te zeggen had:

“Not that it’s ever calm and stable in the world of Thunderbolts, but now with Fear Itself we blast into catastrophic. The job of the team just got several times harder– I’d say we’re going to need TWO teams to deal with what happens when one of our people become Worthy”

Als afsluiter laat ik jullie met een allerlaatste afbeelding van Fear Itself:

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be