0
Posted 11/03/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Eerste kijk op Tomb Of Dracula Presents: Throne Of Blood

Brainfreeze gunt je graag weer eens een eerste kijk op nieuwe comics. Ditmaal gaat het om een gloednieuwe reeks van Marvel genaamd Tomb Of Dracula Presents: Throne Of Blood. Zoals men eerder dit jaar al zei bij Marvel zullen vampieren een steeds grote rol beginnen spelen binnenin het Marvel Universe en deze Throne of Blood zal daar een deel van uit maken. Het team dat men achter deze nieuwe reeks gezet heeft bestaat uit schrijver Victor Gischler (X-Men, Death Of Dracula) en tekenaar Goran Parlov (Marvel Universe Vs. The Punisher).

Zoals gewoonlijk gaan deze preview images vergezeld van een promotiepraatje waar ze bij Marvel oh zo goed in zijn:

“Long ago, a volatile feud left vampire society in ruin and only one lone vampire rose above the rest. After centuries in the shadows, a major player for the Marvel Universe finally steps into the limelight. Everything you thought you knew about vampires in the Marvel Universe changes here! Who is this mysterious leader and what role will he play in Fear Itself? Find out this April, when his story begins, in Tomb Of Dracula Presents: Throne Of Blood #1!”

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be