2
Posted 11/03/2011 by Malkavian in Tv/Film
 
 

De Smurfen Film Trailer

Een Smurfen film, een echte heuse speelfilm met de smurfen . . . IN 3D. Jup, daar zaten we nu allemaal op te wachten. Wacht het wordt nog beter, het speelt zich af in New York City. Ach ja, een Hollywood versie moet natuurlijk enkele ver-amerikaanste stukken in hebben. Ze hebben dan toch eventjes België vernoemd als het land van herkomst (Zie de doos waar de smurfen in geleverd worden). Kijken ga ik hem waarschijnlijk wel doen, maar ik ben dan ook een Cinefiel. Het 3D aspect ga ik aan me laten voorbij gaan.

Pluspunt aan de film is dat Neal Patrick Harris de hoofdrol speelt en ik zie hem nu eenmaal graag spelen, zeker na Dr.Horrible’s Sing-A-Long-Blog

De Smurfen komen deze zomer in onze bioscopen maar als je niet kan wachten, vind je ze ook in de meeste boek/strip winkels in hun oude vertrouwde stripformaat.

Enjoy de Trailer

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian