0
Posted 10/03/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Eerste kijk op Batgirl haar Slipstream

Slipstream is bij sommigen onder jullie vast bekend als de Antimatter Universe versie van niemand anders dan de snelste man in het DC Uinversum: the Flash! Maar in Batgirl #19 maakt een nieuwe supersnelle villain zijn intrede die dezelfde naam zal dragen. De oorlog tegen Batgirl lijkt hier bij maar net begonnen te zijn en het ziet er naar uit dat de nieuwste vertegenwoordiger van Batman Incorporated meer dan haar handen vol gaat hebben. Persoonlijk vind ik deze Slipstream zijn look best cool, hij lijkt recht uit Batman Beyond gewandeld te zijn.

Kijk hier alvast naar een preview van het verhaal van Bryan Q. Miller (Titans, Teen Titans), wiens run met Batgirl veel goede kritiek krijgt en de tekeningen van Ramon Bachs (Azrael, Marvel Apes) en Guy Major (Green Arrow, Red Robin). De cover is gedaan door Dustin Nguyen (Batman, Vigilante).

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be