1
Posted 09/03/2011 by Koen in Video-Show
 
 

Willy Linthout – Wat wij moeten wetenVandaag, 9 maart, verschijnt ‘Solden in Griekenland’ van Willy Linthout. Dit is het eerste album van ‘Wat wij moeten weten’, een nieuwe vierdelige reeks waaraan zijn broer Theo heeft meegeschreven. In onderstaand promo-filmpje vertelt Willy ons wat we kunnen verwachten van deze strip.
Bekijk hier enkele preview-pagina’s van ‘Wat wij moeten weten’

Deze 3 minuten maken deel uit van een veel langer gesprek dat we in december bij deze bekende stripmaker thuis hebben gehad. Hierin sprak hij voornamelijk over zijn favoriete comics alsook het totstandkomen van de Engelstalige editie van ‘Jaren van de Olifant’.

Hou Brainfreeze de volgende dagen in de gaten voor deel één van ‘Willy Linthout spreekt!’.

Comments

comments


Koen

 
avatar
Notorious comic geek – Brugge