0
Posted 09/03/2011 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

Smallville goes comics!

We zijn hier weer met enkele interessante nieuwtjes omtrent seizoen 10 van de topserie Smallville. Geen geruchten over een elfde seizoen of iets dergelijks maar gewoon enkele gebeurtenissen die onze interesse wekten. Met andere woorden: als je geen spoilers wilt, lees dan niet verder!

Jullie weten dankzij Brainfreeze intussen al dat de Lex Luthor kloon Alexander eigenlijk niemand minder is dan Conner Kent. Het genetische kind van de aartsvijanden Lex Luthor en Clark Kent (Superman). Nadat hij vorige week probeerde om Martha Kent neer te schieten in de hoop dat Clark voor de kryptoniet kogel zou springen en sterven, is het leven van de jonge kloon totaal veranderd! Tess Mercer besloot om de jongen onder haar hoede te nemen wanneer hij zijn herinneringen van Lex begint te verliezen. Er is echter iets in haar dat zegt dat de jonge Alexander nog steeds een groot gevaar is dus besluit ze hem te doden door hem in te spuiten met gif. Wanneer ze dit plan echter wil uitvoeren breekt de naald af op zijn huid! Dit was de eerste hint in de serie zelf dat Alexander Conner Kent zou worden. In de aflevering van vorige vrijdag zagen we hem met donker haar en alle krachten die the Blur aka Clark Kent ook heeft! Met Clark om hem te trainen in zijn gaven en te leiden door een leven van voorzichtig zijn en oppassen voor mensen die hem kwaad wensen, zal Conner op het goede pad belanden?

In het begin van dit seizoen kregen we te horen over een wezen dat gekend staat als “the Darkness”. Langzaamaan kwamen we ook te weten dat hij drie volgelingen heeft: Granny Goodness, Desaad en Gordon Godfrey! De main villain van seizoen 10 is dus niemand dan de New God en heerser van Apokalips: Darkseid, een van de meest gevaarlijke slechteriken in het gehele DC Universe! Tot nu toe heeft hij zich echter op de achtergrond gehouden en zijn drie “luitenanten” (Dessaad, Granny Goodness en Godfrey) aan het werk gezet terwijl hij mensen corrumpeerde door zijn Omega mark maar vrijdag kregen we hem eindelijk te zien op het einde van de aflevering Scion. De Lionel Luthor die onlangs Clark volgde uit een alternatieve realiteit, heeft LexCorp overgenomen en is nu op zoek naar Alexander Luthor om te samen met zijn “zoon” de wereld over te nemen. Wanneer Lionel verneemt dat Alexander half Lex is en half Clark, ziet hij hierin een geweldige kans en zet hij alles op alles om de jongen te vinden. Uiteindelijk verliest Lionel alles en gaat hij uithuilen boven het graf van zijn alternatieve zoon Lex Luthor wanneer hij zich ineens ten midden van een rijzende zwarte rookpluim bevindt en de donkere heer Darkseid voor hem verschijnt!

http://www.youtube.com/watch?v=_9ZaOMmgOoI&feature=player_embedded

Vorige week liet het personage Chloe Sullivan ook al enkele leuke insiders vallen over andere bepaalde DC personages die ze in haar reizen was tegen gekomen:

http://www.youtube.com/watch?v=J-QZD-8ojr8&feature=player_embedded

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be