2
Posted 08/03/2011 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

Inhumans: the movie?

Net als je denkt dat je eventjes genoeg nieuws gepost hebt over Marvel wordt er wel weer een interessant nieuwtje gelekt. Het lijkt met momenten wel alsof men het er om doet bij Marvel. Volgens de website Badass Digest, zou er bij Marvel namelijk sprake zijn om een langspeelfilm te ontwikkelen over hun cosmische comic: The Inhumans.

Het project zou momenteel op het bureau liggen bij enkele, tot op heden ongekende,  screenwriters. De omschrijving die deze mee krijgen in verband met het project en de comics zelve zou de volgende zijn: ” A group of aliens who were put on Earth as sleeper cell aliens to eventually call back their race to take over the planet. Ultimately, the group of aliens fully assimilates and don’t want to cause war.” Een release datum wist Badass Digest niet te vinden.

Voor zij die, net als yours truly zelf, niet zo bekend zijn met de Inhumans geef ik graag volgende beschrijving:

” Aan het begin van de Kree-Skrull oorlog die zich miljoenen jaren geleden afspeelde in aardse tijdrekening, bouwden de Kree een basis op de planeet Uranus. Dit bood hen een strategische positie tussen hun eigen rijk en dat van hun vijanden de Skrulls. Terwijl ze aan het werk waren op deze basis, ontdekten de Kree dat er leven was op een nabije planeet: de aarde. Geïntrigeerd door de locale Homo Sapiens en het genetische potentieel dat ze gekregen hadden door de Celestials, begonnen de Kree op deze primitieve levensvorm te experimenteren. Het doel was om manieren te vinden om hun eigen evolutionaire stop tegen te werken en een krachtig mutanten ras te creëren dat hen zou helpen vechten tegen de Skrull. Het resultaat waren de Inhumans: genetisch superieure mensen met fantastische gaven maar voor een onbekende reden staakten de Kree hun experimenten.

De Inhumans echter overleefden het vertrek van hun makers en vormden stilaan hun eigen beschaving, afgezonderd van de rest van de mensheid. Ze ontwikkelden hun eigen technologie en begonnen te experimenteren met een mutageen: de zogenaamde Terrigen Mist. Dit gaf de Inhumans bepaalde krachten maar zou ook zorgen voor onvermijdelijke genetische schade en misvormingen. Om dit te bestrijden en deze effecten tegen te gaan ontwikkelden de Inhumans echter een zeer selectief kweek programma. Deze Atillaanse samenleving staat onder leiding van een koning, Black Bolt, en zijn koninklijke familie bestaande uit: Medusa, Karnak, Gorgon, Triton, Crystal, Maximus the Mad en Lockjaw.”

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be