0
Posted 07/03/2011 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

The Avengers update

Ik breng jullie vandaag enkele updates over de lang verwachte Avengers film. Een film waar ik van dacht dat hij er misschien niet meer zou komen als je zo enkele van de geruchten hoorde. Marvel, en ook moederbedrijf Disney, zou volgens sommige bronnen en kwatongen deze film zo goedkoop mogelijk willen houden en daardoor was er zelfs nog geen script. Men had enkel een release datum vast gelegd. Kort daarop volgde het ontslag van Jon Favreau als regisseur van Iron Man 3. De redenen hiervoor zijn nog steeds onduidelijk maar weer zou het draaien om geld. Favreau was hen te duur geworden en kreeg daarom een ander project. Favreau zelf had eerder al gezegd dat hij moest wachten op het Avengers script om te weten wat er in Iron Man 3 zou gaan gebeuren maar dat hij graag de Mandarin had gebruikt. Vandaag echter breng ik jullie positief nieuws.

Het ziet er naar uit dat men bij Marvel/Disney eindelijk een locatie heeft gevonden om hun epische Avengers film op te nemen: Cleveland in de staat Ohio. Hoe dit gaat werken weet ik niet maar ik vermoed dat het met budget te maken heeft. De burgemeester van Cleveland is alvast dolenthousiast. Dan is er nog Stellan Skarsgard die een rolletje heeft als ene Dr. Selvig in de komende Thor film. Volgens de website Whedonesque zou hij deze kleine rol hervatten voor de Avengers. Waarschijnlijk daagt hij kort op in de Avengers film zodat mensen die Thor reeds zagen kunnen zeggen: “Oh kijk, dat is die kerel uit Thor!”.

Verder is er nog volgende teaser trailer:

En ik laat jullie met wat een enorme spoiler is indien het zou kloppen. Niemand minder dan Thor zijn up-to-no-good broertje Loki zou de main villain worden in Avengers. De Trickster zou zich van zijn slechtste kant laten zien wanneer hij er in slaagt de Cosmic Cube te bemachtigen en de Skrulls op aarde los laat. Inderdaad, men betrekt de Skrulls er weer bij, althans volgens Ain’tItCool. De Cosmic Cube zal in de films de voorafgaan aan The Avenger, Captain America en Thor ook een verschijning maken.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be