0
Posted 07/03/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Superboy versus Kid Flash

cover Superboy #5

Vandaag geven we jullie  een eerste kijk op wat een best wel veelbelovend nummer van Superboy kan blijken, namelijk Superboy #5.

Met alles wat er gebeurt kan de jonge Conner Kent niet anders dan zich afvragen of er iets aan de hand is in Smallville. En erger nog, of hij hier misschien de oorzaak van zou kunnen zijn. Tieners maken zich natuurlijk wel vaker druk maar het kan ook zijn dat hij gelijk heeft! Maar Superboy heeft echter even geen tijd om zich hier zorgen over te maken. Hij moet gefocust blijven als hij een kans wilt hebben om Kid Flash te verslaan in een race rond de wereld. Op wie zet jij je geld in? Superboy 5 zal bij je favoriete comicshandelaar moeten liggen vanaf 9 maart.


Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be