0
Posted 07/03/2011 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

Red Skull onthuld

We hebben hem al eventjes kunnen zien in de trailers en voordat hij daadwerkelijk de ultieme nemesis van Captain America werd maar nu hebben we eindelijk een volledige afbeelding van niemand minder dan Johann Schmidt,ook wel beter bekend als de Red Skull!

Er valt echter niet veel over te zeggen behalve dat hij geweldig gedaan lijkt te zijn. Trouw aan de comics, qua look alvast, de rest daar wachten we op tot de film uit is. Entertainment Weekly heeft ook Red Skull zijn origin verhaal meegegeven te samen met de afbeelding:

“A Nazi experiment similar to Captain America’s super-solider program “turned their test subject — the weapons developer Johann Schmidt (Hugo Weaving) — into the ghastly Red Skull. … The premise of the movie, out July 22, is that the serum only brings out the subject’s inner strength. Good guys, like [Cap], remain good guys — only much tougher. Bad guys, like Schmidt, turn into living horrors.”

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be