0
Posted 05/03/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Gratis Archangel action figure!

Het volgende zat droogjes vermeld in een persbericht dat wij in onze mailbox kregen van de  mensen bij Marvel:

“No X-Men fan can miss the all-new X-Force Archangel action figure, available exclusively at Marvel.com. One of the most popular members of the red-hot Uncanny X-Force team, this is the only way for you to get the first figure of Archangel in his all-new, all-deadly uniform. Please visit www.marvel.com/archangel for more details.”

Een mooi initiatief als je het mij vraagt; je klikt op de link en volgt enkele stappen en na afloop sturen ze je deze eigenlijk best coole action figure op. Het is een beetje een stimulans om mensen een abonnement op Marvel Digital Comics Unlimited te nemen. Dat komt dan uiteindelijk neer op 4,99 dollar per maand die je moet betalen of 59,88 dollar per jaar. En hier volgt het vervelende nieuws: eerst en vooral moet je nog eens 5,17 dollar verzending betalen en dan moet je nog iemand kennen die in de good old US of A woont en je Action Figure naar je wil op sturen. Waarom? Zoals gewoonlijk bij dergelijke acties mogen enkel de Amerikaanse lezers hiervan genieten.

Toch, als je iemand in de Verenigde Staten kent en je wilt het abonnement: waag je kans want het is geen verkeerde action figure die mooi staat in iedere collectie!

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be