0
Posted 03/03/2011 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

Win ticket voor de Green Lantern premiere @ Kapow!

Wat zit er in jouw geweldige Kapow! Goodie Bag? Nee, dat meen je niet? Een ticket voor de première van de Green Lantern film in London?!

Ja, jullie ogen bedriegen je niet: op Kapow! Comic Con maak je kans op een paar tickets voor de première van deze langverwachte film in het spannende Londen! Het enige dat je hier voor moet doen is geluk hebben dat er een ‘gouden ticket’ in je exclusieve Kapow! Goodie Bag zit zodat je de felbegeerde tickets voor de première kan gaan afhalen!

Green Lantern, met in de hoofdrol Ryan Reynolds (de man die reeds enkele superhelden rollen op zijn palmares heeft: Hannibal King en Deadpool) zal wereldwijd gereleased worden in zowel 2D als 3D op 17 juni. Voor zij die nog niet weten waar de film over gaat:

“In a universe as vast as it is mysterious, a small but powerful force has existed for centuries.  Protectors of peace and justice, they are called the Green Lantern Corps.  A brotherhood of warriors sworn to keep intergalactic order, each Green Lantern wears a ring that grants him superpowers.  But when a new enemy called Parallax threatens to destroy the balance of power in the Universe, their fate and the fate of Earth lie in the hands of their newest recruit, the first human ever selected: Hal Jordan.”

Wil je NOG meer weten? Check de Trailer op Brainfreeze!

De gelukkigen onder ons die naar Kapow! gaan, zullen heel wat exclusieve content te zien krijgen. Op het evenement zullen bezoekers alle toekomstige comics, games, blockbuster films en TV-series kunnen bekijken. Alle groten der aarde in de uitgeverswereld zullen hun beste beentje voor willen zetten. Daarbij komt nog een tot op heden in Europa ongekende comics gastenlijst met onder meer:  John Romita Jr. (Kick-Ass), Dave Gibbons (Watchmen), Frank Quitely (Batman), Bryan Hitch (The Ultimates, The Authority) en Mark Millar (Kick-Ass, Civil War). Er zullen ook enkele panels zijn gedurende het gehele weekend, signeersessies, je kunt je portfolio laten kuren en er zijn agents uit Hollywood die op zoek zullen zijn naar “the next big thing in comics”. Om het geheel nog beter te maken zijn er ook enkele events gepland op Kapow waaronder een Comic Pros vs. Fans Game Show gehost door Johnathan Ross en zullen bezoekers de kans krijgen een nog niet gereleasede superheldenfilm genaamd “Movie X” (geheimhouding enzo) en uiteraard de Stan Lee Awards!

Voor wie naar Kapow! Comic Con zou willen gaan en niet weet hoe er te geraken? Dan raadt Brainfreeze de georganiseerde busreis van Archonia aan. De meerderheid van de Brainfreeze Crew zal aanwezig zijn! Jullie ook?

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be