0
Posted 03/03/2011 by Malkavian in Comics
 
 

Gratis Online “Fear Itself” Tie-in reeks

Binnenkort is het zover, dan komt de nieuwe cross-over van Marvel eraan : “Fear itself”. Waarover het allemaal juist gaat is nog een beetje wazig maar wat we uit de verschillende teasers kunnen halen is dat alle grote angsten van de helden waar gaan worden en dat door de komst van De God van de Angst. Chaos overal en alle grote magische wapens in het Marvel Universum worden de inzet van de aankomende strijd. Het creatieve team van deze reeks is ondertussen al Marvel-veteraan geworden. Matt Fraction en Stuart Immonen gaan bij de Marvel lezers zeker bekend zijn en de fans gaan ongetwijfeld deze reeks volgen.

Maar Marvel denkt verder, want er zijn altijd comic lezers die niet bekend zijn met de makers van de reeks of zelfs met Marvel. En hoe kan je die dan overtuigen om mee te stappen in het nieuwe verhaal? Heel simpel, door een gratis online comic reeks uit te brengen. Vanaf 27 april zal Fear Itself: The Worthy exclusief online beschikbaar zijn en dat volledig gratis. Die 8-delige reeks zal wekelijks uitkomen en gaat je meer informatie brengen over  wie van de Marvel personage het meest waardig is. Je krijgt cruciale momenten te zien van die personage en hoe ze misleid worden door de God van de Angst om dood en verderf te zaaien tussen vriend en vijand.

De 8 gratis comics ga je kunnen bekijken via Marvel Digital Comics of via de Marvel Comics App. Ik heb de evolutie van comics al eens besproken op Brainfreeze, maar nu heeft Marvel duidelijk de stap gezet naar de Digital Age of Comics. Laten we kijken wie er volgt.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian