0
Posted 02/03/2011 by Timaeus in Comics
 
 

Update: The Dark Knight Rises

Daar zijn we opnieuw met nieuws over The Dark Knight Rises. Ditmaal meldt de Franse krant Le Parisien ons dat Franse schoonheid en Oscarwinnares Marion Cotillard een niet nader genoemde rol in de film van Christopher Nolan te pakken heeft. Cotillard volgt zo de ware stroom van Inceptionalumni die met Michael Caine en Cilian Murphy in de vorige films maar nu ook met Tom Hardy en Joseph Gordon-Levitt serieuze proporties begint aan te nemen. Het nieuws is snel overgenomen door talrijke sites, maar voorlopig is er nog geen bevestiging van Warner Brothers omtrent deze casting.

Over het personage dat Cotillard zal vertolken, is er nog niks bekend, maar meerdere meningen zeggen dat het zal gaan om Talia al Ghul, de dochter van Ra’s al Ghul, die in Batman Begins werd vertolkt door Liam Neeson en door de fans wordt gezien als de eeuwige liefde van onze geliefde held.

Opnieuw iemand van de cast van Inception dus. Ik ben persoonlijk niet gelukkig met dat gerucht omdat ik mij vooral stoor aan regisseurs die constant dezelfde cast meenemen van film tot film. Daarnaast weet ik niet goed of Cotillard dit wel aankan, vermits ze in Inception toch geen al te goeie indruk maakte als villainess.

Comments

comments


Timaeus

 
avatar