1
Posted 02/03/2011 by ugh in Comics
 
 

Reed Gunther komt naar Image.

Reed Gunther, de bijdehandse cowboy, krijgt eindelijk de kans om gelezen te worden door de grote massa. Image Comics zal deze leuke creator-owned comic voor het eerst uitgeven in kleur vanaf juni.

Reed Gunther is een comic gecreëerd door de broers Shane en Chris Houghton en is geschikt voor alle leeftijden. De comic volgt de avonturen van Reed Gunther, een cowboy die op zijn eigen absurde manier de strijd aan gaat met bovennatuurlijke monsters en geniepige vijanden.

Image zal eerst de oorspronkelijk uitgebrachte 5-issue minireeks in de winkel leggen, ditmaal wel in kleur, om vervolgens een nieuwe reeks uit te brengen vol doldwaze avonturen van deze eigenwijze cowboy.

De broers zelf hebben ook lovende woorden over hun samenwerking met Image comics:

“Chris and I were physically carrying new issues of REED GUNTHER to our local comic shops tobe sold,” said writer Shane Houghton of the brothers’ decision to move to Image Comics. “We are incredibly excited to be working with Image, who can help us spread our goofy, wild adventures of cowboys and monsters to a wider audience.”

“Publishing through Image allows us to release our original series in color, something we had always wanted to do,” added illustrator Chris Houghton. “Watching Reed ride Sterling into the sunset is going to be that much more spectacular now in color!”

Verwacht hier in juni dus een bespreking van deze originele indy-comic. Meer informatie kan je vinden op de broers hun officiële site: reedgunther.com

Comments

comments


ugh

 
avatar