0
Posted 01/03/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Eerste kijk op Skaar: King of the Savage Land

Vorige maand kondigde wij hier bij Brainfreeze aan dat Marvel een vijf issue mini reeks zou uitbrengen over Skaar, de zoon van niemand minder dan de Hulk, die op pad gaat om koning van het woeste Savage Land te worden. Vandaag gunnen we jullie graag een eerste blik op Skaar: King Of The Savage Land #1 (van 5).

Zoals eerder aangekondigd is het team achter deze mini serie schrijver Rob Williams (What If – Wolverine: Father, Shadowland: Ghost Rider) en tekenaar Brian Ching (Incredible Hulks, Namor: The First Mutant) met covers door Michael Komarck (Doctor Solar, Man of the Atom) en Ed McGuinness (Wolverine: Origins, Son of Hulk). Het verhaal is vrij simpel, je moet gewoon de titel lezen. In april zal Skaar op zoek naar avontuur en verovering trekken in de hoop een plaats te vinden op deze wereld die hij zijn thuis kan noemen. Tijdens deze zoektocht valt zijn oog op het Savage Land, het koninkrijk van de barbaar Ka-Zar die hier al tientallen jaren onbetwist over heerst. Tot op de dag dat Skaar voet zet in zijn domein met slechts één enkele bedoeling: de kroon van het Savage Land op zijn eigen hoofd krijgen en de heerschappij van Ka-Zar omver gooien op de enige manier die Skaar kent: alles dat in de weg staat in stukken scheuren en vernietigen. Maar voor de woesteling bij Ka-Zar geraakt zal hij het eerst nog moeten opnemen tegen dinosauriërs, robots en een eeuwenoude kwaadaardige entiteit.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be