2
Posted 27/02/2011 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

Trailer voor de nieuwe Thundercats

Eerder al kondigde wij hier bij Brainfreeze aan dat er een nieuwe reeks van de Thundercats komt en dat het om een anime versie van ieders favoriete super katachtigen gaat. Vandaag geven we jullie graag de allereerste trailer die getoond werd op CartoonNetwork, wij danken de mensen van BleedingCool om deze op Youtube te zetten ^^

Als je de trailer bekijkt, dan heb je echt niet het gevoel dat het hier om de Thundercats gaat maar dat ze de Escaflowne film hercast hebben met de personages uit de originele Thundercats serie die ze een anime-facelift gegeven hebben als het ware. Het gaat hier uiteraard om een herwerking van de originele reeks dus het is normaal dat ze er anders uit zal zien maar het feit dat men er weer een anime van moest maken in plaats van gewoon een cartoon stoort mij eerlijk gezegd. Ik heb niets tegen het anime medium maar ik heb tot op heden nog geen enkele geslaagde anime versie van een cartoon of comic gezien. Om dit te doen slagen zullen ze wel heel veel werk moeten doen volgens mij, maar bekijk de trailer en oordeel zelf:

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be