0
Posted 27/02/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Tim Drake vs Damian Wayne

In Teen Titans #92 zullen de nieuwe Robin Damian Wayne en de vorige Robin Tim Drake, die nu de mantel van Red Robin draagt, hun verschillen opzij moeten zetten en samenwerken om hun vijand te verslaan. Het is geen geheim dat er nogal veel animositeit tussen de twee bestaat. Damian vindt dat, vermits hij de biologische zoon is van Batman/Bruce Wayne, hij veel meer waard is dan Tim Drake en ook een veel betere Robin is als resultaat hiervan. Tim Drake daarentegen vindt dat Damian veel te agressief en onbetrouwbaar is en heeft hem daarom liever niet in de buurt van mensen waar hij om geeft, onder andere zijn voormalige mede Teen Titans en zijn (adoptie)vader Bruce Wayne. In mijn ogen zijn ze allebei waardige opvolgers voor Batman eens Bruce en Dick veel te oud worden of sterven maar enkel Tim Drake is klaar voor deze verantwoordelijkheid. Damian is om te beginnen nog veel te jong maar hij is ook veel te agressief en impulsief, hij moet meer zelfbeheersing hebben.  Het lijkt me dus nodeloos om te zeggen dat deze Teen Titans en Red Robin crossover voor interessant leesvoer zal zorgen, oordeel zelf na het lezen van deze pagina die enorm doet denken aan een bepaalde scene uit Superman/Batman:

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be