0
Posted 27/02/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Spider-Man & Chef’s Eli Kirshtein, don’t ask me why

Spider-Man gaat voor een of andere reden samenwerken met de chef Eli Kirshtein, bij Marvel leek het hun een goed idee om deze twee voor een gratis Digital Comics Unlimited (exclusief voor de Marvel Comics App) met een lichtjes onnozel verhaal dat weer eens bewijst dat Spider-Man de grootste bron van inkomsten is voor Marvel en dat ze hem tot de laatste druppel zullen uitmelken. Ik ben in tweestrijd wie de grootste prostituee is die rond loopt in het Marvel Universum: Wolverine, de loner die in vrijwel ieder team op zijn minst een gastoptreden heeft en tamelijk veel reeksen op zijn palmares heeft of Spider-Man die zich maar al te graag bij dezelfde teams aansluit en gebruikt wordt voor idiote comics zoals dit?

Het verhaal is even creatief als het concept zelf: Peter Parker heeft een romantisch afspraakje met zijn nieuwe vriendin Carlie in het sjieke Kirshtein restaurant in New York. Jammer genoeg heeft het jonge koppeltje geen rekening gehouden met die diabolische Mysterio die zo zijn eigen plannen heeft en die zo goed als zeker Peter zijn plannen in het donder zullen sturen. Kan Spider-Man de dag redden én zijn date?

Dit wist Kirshtein over de comic te zeggen op zijn Twitter pagina: “C.B. [Cebulski] and I met on Twitter and began to talk about food and comics regularly. I almost jokingly asked if he could get me into Spider-Man.  With no hesitation he said sure! It’s an amazing honor to be part of the legend that is Spider-Man. It’s every kid’s dream!” Cebulski zelve voegde er het volgende aan toe: “The more we explore the similarities between art and food worlds, the more we’ve discovered certain connections between chefs and comics, especially on a creative level. Upon hearing Eli was a comic fan, asking him to appear in a comic for us seemed like such a natural fit. The fact Eli was also open to playing an active role in the story and helped lend his culinary expertise to ideas on how to help Spidey out of a super-villain jam really added to the overall experience we had making this comic with him!”

Het team achter deze commerciële klucht zijn Marvel haar zelfverklaarde rijzende sterren: schrijver Marc Bernardin (X-Men Origins: Nightcrawler, Wolverine), tekenaar Mike Henderson (New Avengers, Spider-Man Unlimited) en cover artist Ale Garza (Batgirl, Marvel Knights).

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be