4
Posted 26/02/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Year of the X-Men teasers

In Uncanny X-Men #540, die in juli uitkomt, zullen de X-Men hun grootste angsten moeten trotseren wanneer MMXI het zogenaamde Year of the X-Men zal inluidden. Dit issue zal geschreven worden door Kieron Gillen (Dark Avengers: Ares, S.W.O.R.D.) en getekend door Greg Land die ik persoonlijk vooral ken van zijn werk met Nightwing en X-Men: Phoenix – Endsong. Als je de teaser bekijkt zie je niemand minder dan de metalen russische X-men Colussus die een helm opzet die verdacht gelijkt op die van Juggernaut. Indien deze veronderstelling correct is, snap ik dat de X-Men in Fear Itself wel letterlijk enorm gevaarlijke angsten zullen moeten trotseren. Om het plaatje te vervolledigen hebben we ook alle andere teaser beelden van MMXI-event erbij gevoegd.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be