0
Posted 25/02/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Eerste kijk op Identity Wars

Iets meer dan een maand geleden al brachten we jullie hier bij Brainfreeze het nieuws dat er een cross over gaat komen met Deadpool, Spider-Man en de Hulk die de naam Identity Wars zal dragen. Vandaag bieden we jullie graag een allereerste kijk aan van deze drie helden en hun nieuwste dimensie reizende avontuur.

Schrijver John Hayman (ThunderCats, House of M: Fantastic Four) en tekenaar Lee Garbett (Batman R.I.P., Battle for the Cowl) zullen ons trakteren op een verhaal waarin Deadpool, zoals gewoonlijk, weer iets verkloot en er voor zorgt dat zowel hijzelf als Spider-Man en de Hulk (Banner, niet Red Hulk) in een alternatieve realiteit terecht komen waren Spider-Man letterlijk alles heeft: geld, roem, macht, bewondering, noem maar op! Zoals ik vorige keer al zei doet dit me enorm veel aan House of M denken maar dan dat Spidey dit keer moet afrekenen met Deadpool en de Hulk die het misschien allemaal voor hem gaan verpesten.

Eerst werd er aangekondigd dat deze mini cross over zich zou spreiden over drie issues maar men is daar bij Marvel blijkbaar van afgestapt en het verhaal zou in april beginnen in Amazing Spider-Man Annual #38 en doorgaan in Deadpool Annual #1. Men zegt nog steeds dat het om een drie-delig verhaal gaat maar ik vind niets terug in verband met het derde issue.


Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be