11
Posted 24/02/2011 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

Green Lantern: Emerald Knights Trailer

2011 staat nu al bekend als het jaar van de superhelden, er blijven maar verfilmingen bijkomen van ieders favoriete Marvel en DC personages. Zoveel dat het echt begint over te komen als een geld koe die leeg gemolken moet worden maar zolang de verfilmingen niet te bagger zijn, zul je mij zeker niet horen klagen! DC brengt in juni van dit jaar de allereerste Green Lantern verfilming uit met Ryan Reynolds die in de huid kruipt van de bekendste Green Lantern uit het DC Universum: de heldhaftige testpiloot Hal Jordan.

Warner Brothers brengt in dezelfde maand ook een animatiefilm uit over de Green Lantern Hal Jordan die zal dienen als een soort van aanvulling op de live action film. Om eerlijk te zijn kijk ik hier enorm naar uit want DC heeft een verleden van sterke geanimeerde films op de markt te brengen zoals Batman: Mask of the Phantasm, All Star Superman en het in 2009 gereleased Green Lantern: First Flight. In First Flight werd terug geblikt op het origin verhaal van Hal Jordan en hoe Sinestro uiteindelijk het Green Lantern Corps zou verraden en een Yellow Lantern werd.

Deze Green Lantern: Emerald Knights, zal aan de hand van zes korte verhalen, de kijker meer proberen te vertellen over de geschiedenis van het Green Lantern Corps. Dat is de intergalactische organisatie die het universum beschermt tegen het kwade en haar agenten (de Green Lanterns) uitrust met een Green Lantern ring die haar drager enorme krachten verleent naarmate de grootte van de dragers wilskracht.

Green Lantern: Emerald Knights verschijnt in juni direct op blu ray en dvd maar jullie kunnen hier alvast genieten van de trailer:

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be