1
Posted 23/02/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Eerste kijk op Future Foundation #1

Met de dood van Johnny Storm, aka the Human Torch, hebben we nu ook de symbolische dood van Marvel haar eerste superhelden familie de Fantastic Four. Terwijl vroeger al eens andere van Marvel haar geliefde helden zoals bijvoorbeeld She-Hulk zich aansloten bij de Fantastic Four om een verdwenen lid te vervangen, ziet het er niet naar uit dat ze hun overleden (schoon)broer en vriend gaan vervangen.

De Fantastic Four gaan namelijk een geheel nieuwe superhelden team opbouwen gekend als Future Foundation, uiteraard gekoppeld met haar eigen nieuwe serie (Fantastic Four stopt). Het team achter deze nieuwe serie zijn dezelfde mensen die ons eerder al Fantastic Four: Three brachten, namelijk Jonathan Hickman (Secret Warriors, Fantastic Four) en Steve Epting (X-Factor, Captain America). Daniel Acuna (Black Widow, Dark Reign: The Caball), Steve Goldberg, Marko Djurdjevic en Paolo Rivera zullen ieders een eigen variant cover maken en Marvel brengt ook een issue uit met volledig witte cover zodat je (als je ooit het geluk aan je kant hebt) je favoriete tekenaar hier een schets op kunt laten maken.

Zoals eerder gezegd zijn de Fantastic Four niet meer na de heroïsche dood van the Human Torch en verandert Stan Lee zijn eerste creatie in de Future Foundation. Het is reeds aangekondigd dat Johnny Storm zijn vriend Spider-Man hun nieuwste lid zal worden (hij krijgt zelfs een gloednieuw uniform en al) maar wie heeft er zich nog opgegeven om de Future Foundation te helpen? Er is enige speculatie dat Dr Doom ergens zal helpen vermits hij een belofte heeft gemaakt aan Reed Richards zijn dochter, hij beloofde namelijk deze te helpen wanneer het nodig was. Zou dat niet vet zijn? De twee aartsvijanden die zij an zij vechten tegen een gezamenlijke vijand! Ik laat jullie met volgende preview pagina’s:

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be