14
Posted 22/02/2011 by Malkavian in Wedstrijd
 
 

Wedstrijd: Win Comic Collector v5.0

Een van de hoofddoelen de ik me stelde bij het oprichten van Brainfreeze was het verspreiden van passie voor comics. En het weggeven van leuke comics is daar natuurlijk een onderdeel van. Daarom ga je op Brainfreeze met regelmaat wedstrijden vinden om Trades, Hardcovers, etc. te winnen.

Deze keer gaan we niet echt voor een comic maar wel iets enorm handig als je een grotere collectie begint te krijgen. Namelijk een volledige versie van het Comic Collector software pakket van Collectorz.com. Een stukje software dat ikzelf al jaren gebruik en waar ik echt niet meer zonder zou kunnen. Als je je afvraagt “Wat is dat nu?“, dan raad ik je aan om dit Brainfreeze artikel eens te lezen.

Ok, Wat moet je juist doen?

Heel simpel, een account maken op Brainfreeze (als je dat nog niet zou hebben) en hieronder plaatsen wat jouw meest gegeerde collector item is in je collectie. Ik contacteer de winnaar en zal het software pakket opsturen. Een account maken kan je via deze link of klik op de Connect with Facebook knop rechts boven. LET OP, vorige wedstrijd waren er mensen die wel een comment hadden gepost maar geen account hebben aangemaakt. Dan is het onmogelijk om jullie te contacteren en maak je dus sowieso geen kans op de comic. En dat is jammer.

Je kan een extra kans voor de prijs te winnen krijgen door op het 4Gamers forum in het Comic gedeelte een foto van je collectie te posten.

Succes !

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian