1
Posted 21/02/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Spider-Man Infested

Spider-Man Big Time draait op volle toeren en het ziet er naar uit dat men bij Marvel terug een beetje op het juiste spoor is geraakt met hun Amazing Spider-Man. Ieders favoriete, eigenwijze superheld wordt echter nog steeds aanzien als een enorme “geldkoe” die men bij Marvel wilt droog melken met one shots, what ifs, team ups en door Spider-Man in nagenoeg elk mogelijk superhelden team dat Marvel ter beschikking heeft een plaatsje te geven.

In dit artikel ga ik het echter over het zogenaamde “Infested” hebben met jullie. Afgelopen vrijdag kondigde Marvel deze verhaallijn aan als de inleiding tot het grootste Spider-Man event van dit jaar: Spider-Island. Veel andere informatie laat Marvel er echter (weer) niet over los behalve dat het er niet rooskleurig zal uit zien voor Spider-Man en hij het tegen nog gevaarlijkere slechterikken zal moeten opnemen. Infested zal beginnen in Amazing Spider-Man #659 en doorgaan tot in Amazing Spider-man #666, vermoedelijk om de onheilspellende boodschap die Marvel wilt meegeven nog een beetje extra en onsubtiel naar de voorgrond te verschuiven.

Als je de teaser/cover ziet van Humberto Ramos (Avengers, Impulse) dan valt het direct op dat de Infested verhaallijn niet enkel slecht nieuws betekent voor Spider-Man en zijn naasten maar voor vrijwel iedere superheld in het Marvel Universum. Ze liggen namelijk her en der verspreid en het lijkt alsof ze allemaal dood of knock out zijn. Zelfs Reed Richards in zijn schitterend nieuwe Future Foundation pakje hangt er maar slapjes bij als je het mij vraagt. Of dit event echt de moeite gaat zijn is moeilijk in te schatten, als het de toon van Big Time blijft volgen dan moet dit volgens yours truly geen enkel probleem zijn. En als je het de mannen bij Marvel vraagt ook niet zoals je kunt lezen in hun officiële persbericht:

Marvel is pleased to announce Infested, an all new series of short stories beginning in Amazing Spider-Man #659, leading into the biggest Spider-Man event of the year – Spider Island! And to set the stage, a whole cavalcade of superstar artists like Barry Kitson, Lee Garbett and Emma Rios join the red-hot Dan Slott for a Spidey spectacular that’ll have fans talking for years to come!

“Infested is giving readers the first adumbrations of a threat that’s been slowly creeping toward Spidey’s life for decades,” said Marvel Senior Editor, Stephen Wacker. “Dan along with some guest artists set the readers on a dangerous course that leads right to Amazing Spider-Man #666…and beyond.”

Spider-Man has gone toe-to-toe with the biggest and baddest villains of the Marvel Universe, but nothing can prepare him for what he’ll be up against next! So pack your bags and get ready to jump on the road to the biggest Spider-Man event of the year starting with Infested, only in Amazing Spider-Man #659!

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be