0
Posted 19/02/2011 by Malkavian in Comics
 
 

Het leven na Savage Dragon

Malcolm Dragon zal de loodzware opdracht hebben om in de voetsporen te treden van zijn vader, Savage Dragon.

Nu de burgers van Chicago hun beschermer verloren hebben, zal iemand anders die rol moeten vullen. Issue 169 van Savage Dragon wordt een goed inpikpunt voor nieuwe lezers of zij die willen terugkeren naar deze ruige superheldencomic vol gevechten, luchtige humor en overkoepelende thema’s.

Terwijl Malcolm Dragon, zoon van de beroemde (en soms beruchte) Savage Dragon, het verlies verwerkt van zijn superhelden-vader die nooit echt een grote aanwezigheid in zijn leven was, moet hij verschillende villains bestrijden.  Hij voelt zich onvoorbereid om die zware verantwoordelijkheid te dragen, aangezien hij dit niet alleen moet combineren met het leven van een normale tiener, maar ook het proberen herstellen van het vernielde nalatenschap van zijn pa. En dat brengt heel wat ongemakken met zich mee.

“In de laatste paar jaar is Dragon in deze comic veranderd van een politieagent naar de grootste dreiging ooit,’ zei Image Comics stichter en Savage Dragon auteur Erik Larsen. “Personages in Savage Dragon veranderen net zoals mensen in de echte wereld. Malcolm bestond niet eens toen de serie begon, maar lezers waren erbij om hem te zien groeien van een een baby tot een personage oud genoeg om zijn eigen reeks te dragen”. Dit is een grote step voor Malcolm en een groot keerpunt in de reeks. We gaan een spannende tijd tegemoet’

SAVAGE DRAGON #169 is een  a 32 pagina tellende comic en ligt in de winkels vanaf 23 februari2 011 voor een adviesprijs van $3.50.


Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian