0
Posted 16/02/2011 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

“Nieuw” Smallville personage (spoiler)

Zoals je in de titel al kon lezen gaat het hier om een spoiler; een die fans van de reeks Smallville waarschijnlijk al lang geraden hebben maar als je niet up to date bent met all things Smallville dan raad ik je aan niet verder te lezen. Het gaat namelijk over de onthulling van een nieuw personage voor Smallville!

Men gaat nog wat extra intrige toevoegen aan de reeks en het verhaal van Superman in de vorm van een wel zeer gekende DC tiener superheld, namelijk een lid van Young Justice, vertellen. De “twist” is echter dat het om een personage draait die toch al enige tijd een deel uitmaakt van de serie.

Op het einde van de laatste Smallville aflevering, zagen we namelijk dat Alexander Luthor (de kloon van Lex Luthor die door Tess Mercer in een laboratorium gevonden werd en dus al heel het seizoen meespeelt) een ondoordringbare huid heeft net zoals die goeie ouwe Clark Kent. De website TVLine onthulde wat vele fans, en ik zelf eigenlijk ook, reeds lange tijd vermoedden: Alexander Luthor is niemand minder dan de Smallville-versie van Conner Kent, ook gekend als Superboy: de kloon die gemaakt is uit DNA van zowel Lex Luthor en Clark Kent!

Brian Peterson and Kelly Sounders (beide zijn excecutive producers voor Smallville) zeiden het volgende tegen TVLine: “Conner’s journey is manipulated by a master. Luckily, someone knows more about Conner’s life than he does. But he should be wary of strangers bearing gifts.” De kloon van Lex Luthor is al het hele seizoen aan het verouderen, wat leidde tot de speculatie dat hij de terugkeer van Michael Rosenbaum zou inluiden als Lex Luthor. Hij zal in de toekomst president worden. De terugkeer van Rosenbaum is reeds bevestigd maar vermits Alexander eigenlijk Superboy is, zal die terugkeer op een volledig andere manier verlopen. Ik laat jullie alvast met een afbeelding van Alexander Luthor/Conner Kent als Superboy:

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be