0
Posted 15/02/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Fear Itself: Wie is het waard?

Tijdens de Fear Itself persconferentie in december, gaf Marvel naast haar gewoonlijke verkoopspraatje ook enkele interessante weetjes over hun nieuwste cross-over event. Joe Quesada stelde namelijk de vraag: “Who will be the eight most worthy on the planet?”. Meer uitleg kregen we hier niet echt rond en Quesada is er sindsdien nogal vaag overgebleven maar twee teaser afbeeldingen die Marvel vandaag toonde, gaan verder op Quesada’s vraag. De afbeeldingen suggereren namelijk dat enkele van onze favoriete superhelden namelijk gaan vechten voor de krachtigste objecten/wapens in het Marvel Universum. Mjolnir, de hamer van Thor die enkel gebruikt kan woorden door iemand die deze eer waardig is. Ook Hercules hanteert sinds kort ook Mythologische wapens, gaan deze ook ingezet worden in de strijd naar waardigheid?

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be