1
Posted 15/02/2011 by Malkavian in Tv/Film
 
 

Amazing Spiderman Film Update

Columbia Pictures liet gisteren weten dat de titel van de nieuwe Spider-Man film “The Amazing Spider-Man” gaat zijn. Samen met het aankondigen van de titel, lieten ze ook een foto van acteur Andrew Garfield volledig in Spider-outfit zien. De film wordt Avatar-gewijs volledig in 3D opgenomen en zal in Zomer 2012 in de bioscoop te zien zijn. Op zich ben ik niet zo’n fan van 3D films, want buiten Avatar is er nog niet echt eentje goed gelukt. Maar in 3D door de gebouwen van New York swingen, klinkt alleszins heel interessant.

Belangrijk! Ik wil er op wijzen dat Spider-man hier duidelijk Mechanische Webshooters heeft, net zoals in de comics. En zoiets kan ik alleen maar aanmoedigen.

http://www.TheAmazingSpiderMan-movie.com.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian