0
Posted 14/02/2011 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

Iron Man 3 gerucht

Shane Black

Na het ontslag van Jon Favreau als regisseur voor Iron Man 3, zijn er nog maar weinig zekerheden in het verdere cinema leven van Tony Stark. Bij Marvel weet men niet wie de film zal regisseren, men heeft nog steeds geen script en ze weten zelfs nog niet wie dit script zal gaan schrijven. Wat men echter wel weet bij Marvel is wanneer ze de film willen uitbrengen in de cinemazalen: 3 mei 2013. Dit geeft ze dan dus net iets meer dan een jaar om een schrijver te vinden, een script goed te keuren, een regisseur te vinden, sets te regelen, zien dat alle acteurs die reeds verbonden zijn aan het project tijd hebben, locaties te zoeken, … Kortom: de kans dat deze film gerushed gaat worden ligt toch tamelijk hoog tenzij Marvel de release datum op schuift.

Volgens The Hollywood Reporter zijn er echter vergaderingen aan de gang bij Marvel met enkele regisseurs die ze graag aan hun Iron Man 3 zouden zien werken. Een van deze regisseurs zou Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang, Lethal Weapon) zijn die reeds in 2005 samenwerkte met Robert Downey Jr aan Kiss Kiss Bang Bang en voldoende ervaring heeft met het actie-komedie genre. Zijn nogal vaak donkere gevoel voor humor past volgens mij ook behoorlijk goed thuis in de leefwereld van Tony Stark en zijn kasten vol drank. Maar als Marvel hem echt op dit project wilt zullen ze moeten wachten, zoals wij hier onlangs meldden bij Brainfreeze zou Shane Black namelijk eerst de verfilming van Death Note regisseren.  Toch ben ik benieuwd wie er nog op de lijst staat voor potentiële regisseurs bij Marvel.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be