7
Posted 11/02/2011 by Malkavian in Tv/Film
 
 

X-Men First Class Trailer

Het regent trailers deze week, alsof dit moment het officiële seizoen van de trailers is. Na een vracht aan Super Bowl filmpjes op jullie los te laten is het nu de beurt aan X-Men: First Class.  “X-Men: First Class” is een beetje een prequel van de vorige verfilmingen, alhoewel hier en daar een beetje wordt afgeweken van de strips, en naar verluidt zelfs van de vorige films. We bevinden ons in de swingende jaren ’60. Voordat Charles Xavier en Erik Lensherr bekend zijn als respectievelijk Professor X en Magneto, zijn ze twee “gewone” jonge kerels die hun krachten net ontdekken. Voor ze aartsvijanden worden, zijn het zelfs boezemvrienden die samen met andere mutanten (sommige bekend, andere totaal nieuw) ijveren voor een betere wereld, en die wereld trachten te behoeden voor een groot onheil. Terwijl ze allebei hetzelfde doel nastreven, drijft hun verschillende manier van werken hen steeds verder uit elkaar.

Of de film even goed gaat zijn als de versies van Bryan Singer (persoonlijk vond ik die zeer aangenaam) valt nog af te wachten, maar in de trailer alleen al zien we veel bekende gezichten voorbij komen, sommige met grote vreugde (Emma Frost) en andere met een beetje WTF-gevoel (Angel?).

X-men: First Class zou begin Juni in onze bioscoopzalen te zien zijn. Ik kijk er alvast naar uit en plaats weer een naam op mijn ellenlange lijst van Comic verfilmingen in 2011.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian