0
Posted 06/02/2011 by Wade in Tv/Film
 
 

Nieuwe foto’s van Captain America en Nick Fury talks

Samuel L. Jackson heeft tijdens de “Late Night with Jimmy Fallon” gepraat over zijn werk in de komende Marvel films. Zo liet hij onder andere vallen dat hij een cameo zal hebben in zowel Thor als Captain America: The First Avenger. Jackson zou per film enkele dagen op de set zijn, vermoedelijk gaat het hier dus over korte cameo’s waarin Jackson eventjes gewoon cool moet zijn en de protagonist bepaalde inlichtingen in verband S.H.I.E.L.D. zoals hij op het einde van de eerste Iron Man deed.In het geval van Captain America kan het ook zijn dat hij opdaagt als leider van zijn Howlin Commandos of tegen het einde van de film erbij is wanneer ze Captain America uit het ijs halen. Dit eerste is mogelijk als je nog weet dat in Iron Man 2, Nick Fury vermeldt dat hij nog heeft samengewerkt met Howard Stark (papa Iron Man), met andere woorden: die Inifinity Formula werkt verdomd goed!

De brave man had echter nog een ander onthulling voor het publiek: hij was al een week bezig met screen-testen voor een rol die hij beschrijft als “Nick Fury’s sidekick”. Wilt dit dan zeggen dat Black Widow en Agent Phill Coulson deze rol niet meer vervullen? Of is de cameo van Nick Fury in Captain America groot genoeg dat hij een WOII sidekick nodig heeft? Volgens TheHollywoodReporter gaat het alvast over een vrouwelijke rol, zij hebben namelijk ontdekt dat volgende actrices een screen-test hadden met Samuel L Jackson: Cobie Smulders, Jessica Lucas, Mary Elizabeth Winstead en Morena Baccarin.

Wellicht hebben jullie dit artikel geopend om de nieuwe foto’s van Captain America te zien. Pestkop dat ik ben heb ik verzwegen dat een van deze foto’s de EERSTE Captain America poster is, kijk zelf maar en oordeel door een comment te laten:

Captain America poster

Comments

comments


Wade

 
avatar