1
Posted 04/02/2011 by Wade in Tv/Film
 
 

Wolverine was te groot

Zoals zovelen onder jullie ben ik sinds de eerste X-Men film zwaar onder de indruk van Hugh Jackman zijn acteerprestatie als een van de meest favoriete X-Men aller tijden: Wolverine. Het kan natuurlijk nog altijd beter en vele fans van de kleine gevaarlijke Canadese stripheld lusten Jackman zijn vel rauw omdat ze zijn Wolverine maar niets vinden. Slechts één ding ‘stoorde’ mij aan Jackman als Wolverine en dit is iets dat hij helemaal niets aan kan doen: Wolverine is een kleine, gespierde haarbal en Hugh Jackman is een lange gespierde kerel die je zo naast Clint Eastwood in een western ziet staan.

En dit is wat Darren Aronofsky, die de sequel op X-Men Origins: Wolverine zal regisseren, tegen Hugh Jackman zei: “Hey you looked great, but you’re so tall that in those long shots you looked kind of like Clint Eastwood, and that’s not Wolverine. Wolverine, in the comics, is powerful, stocky, you know, he’s short and thick. I want you to go there, get bigger.” Dus Jackman, die reeds een hoop spiermassa had bijgekweekt, is terug naar de gym gegaan om breder en struizer te worden. Vermoedelijk zal Aronofsky dus ook shots van Wolverine uit kikker perspectief vermijden zodat deze niet te groot lijkt. Eerder al werd gezegd dat deze Wolverine qua verhaallijn dichter bij de comics zou staan maar nu lijkt het er op dat zelfs de verschijning van Wolverine er dichter bij zal aansluiten.

Comments

comments


Wade

 
avatar