0
Posted 30/01/2011 by Timaeus in Tv/Film
 
 

En de nieuwe Superman is …

Voorlopig onder voorbehoud, maar de geruchten rond de nieuwe Superman beginnen steeds harder te zoemen en zich te centreren rond één figuur, Henry Cavill. Cavill is een 27 jarige Brit die vooral z’n pluimen heeft verdiend door het vertolken van het personage Charles Brandon in de Emmy Awards winnende reeks The Tudors. Daarnaast is hij de man die telkens net naast grote rollen greep zoals die van Batman in Batman Begins (waar hij Nolan van kent), maar ook greep hij naast de rol van James Bond, Edward Cullen en opmerkelijk Superman in Superman Returns.

Persoonlijk vind ik het jammer dat Brandon Routh opzij werd gezet. Superman Returns was niet het kassucces zoals de Batmanfranchise of de Supermanfranchise voor deze reboot was, maar het script was erg trouw aan de strips en hoe het Clark en Supes moet voorstellen. Desondanks heb ik wel vertrouwen dat met een script van de gebroers Nolan en Zach Snyder in de regisseursstoel Cavill alle mogelijkheden tot zijn beschikking heeft om een goeie vertolking van Superman te geven.

Comments

comments


Timaeus

 
avatar