0
Posted 26/01/2011 by Wade in Comics
 
 

Wonder Woman update

Vorige keer wisten we jullie te melden dat David E. Kelley’s (Ally McBeal, The Practice) visie van Wonder Woman mogelijk dit decennium niet meer het licht zou zien. Zeer verwonderlijk en jammer nieuws vond ik persoonlijk. De mensen achter het project gingen met hun script en kostenberekening bij elke televisiestudio langs maar niemand bleek interesse te hebben of kon de hoge kosten van de show dragen. Het project leek gedoemd voor development hel …

Maar dit keer hebben we zéér goed nieuws voor Wonder Womans en haar fans: NBC heeft besloten om David E. Kelley & co een kans te geven! Dit wil zeggen dat ze sowieso een piloot aflevering zullen mogen maken. Hoe trouw deze show aan haar bronmateriaal zal blijven is echter nog niet duidelijk maar volgens HollywoodDeadline is dit de korte synopsis:

“The project is described as a reinvention of the iconic D.C. comic in which Wonder Woman — aka Diana Prince — is a vigilante crime fighter in L.A. but also a successful corporate executive and a modern woman trying to balance all of the elements of her extraordinary life. “

Comments

comments


Wade

 
avatar