4
Posted 23/01/2011 by Malkavian in Comics
 
 

Naar Kapow! Comic Con met Archonia.com

Archonia gaat naar Kapow Comic Con in Londen op zaterdag 9 april, en jullie kunnen mee! En de ganse Brainfreeze crew gaat natuurlijk mee. Koop nu je ticket!

Voor de prijs van 62 euro verzeker je je van een plaatsje op onze bus. Het inkom ticket voor de conventie is reeds inbegrepen in de prijs! Wij pikken je op, zetten je af aan het beursgebouw en ‘s avonds rijden we samen voldaan terug naar België. Je hoeft dus enkel nog te zorgen voor eten en drank, en “spending money” voor de beurs.

Kapow Comic Con?

In Amerika zijn “Comic Cons” een bekend gegeven, jaarlijkse events waar tienduizenden comic fans naar toe stromen. In Europa zijn er ook wel enkele beurzen, maar niets van dergelijke omvang. Mark Millar, de man achter het geweldige ‘Kick-Ass’, wil daar verandering in brengen. Hij organiseert in april 2011 namelijk een gelijkaardige con in Londen. Het geheel zal plaats vinden in het London Bussines Design Centre op 9 en 10 april. Net zoals de San Diego en New York Comic Con zal het hier draaien om comics, films, games en alles wat er iets mee te maken heeft. Er komen tientallen comic artiesten, die je dan ook kan ontmoeten en je comics laten signeren. Er zullen film vedettes langskomen voor Q&A’s, er worden awards uitgereikt en nog meer van dat goeds!

Bekijk ook even de trailer en bezoek de Kapow Comic Con

Een beetje meer uitleg:

Programma:

 • Vertrek aan De Zigeuner in Diepenbeek op Zaterdag 9 april om 04.00u, aankomst in Londen is voorzien in de late voormiddag. Het vertrek terug in Londen is om 18.00u, aankomst in Diepenbeek is voorzien rond middernacht.
 • Stops op parkings langs de autostrade in de buurt van Antwerpen en Gent worden gemaakt om meer mensen op te pikken en weer af te zetten op de terugweg, meer details volgen (afhankelijk van de vraag)

Reservatie:

 • De plaatsen zijn beperkt! Er zijn 50 plaatsen op de bus. Tickets worden verkocht op een “eerst komt, eerst maalt” basis. Betaling op voorhand is verplicht.
 • Voor Archonia is dit geen winstgevende operatie. De bus vol krijgen is dan ook een noodzaak. Als we niet genoeg geïnteresseerden hebben op 1 maart 2011, moeten we het hele concept annuleren. In dat geval zullen de reeds gekochte tickets volledig terugbetaald worden.
 • De “Archonia Kapow Comic Con”-ticket prijs is voor de bus en het toegangsticket samen. Indien je geen ticket nodig hebt, stuur ons even een mailtje.
 • Tickets moeten in een aparte bestelling gekocht worden, koop ze dus aub niet samen met andere artikelen uit onze shop. Kies ook best pick-up als verzendmethode, want deze tickets worden niet verstuurd.
 • Breng de bevestigingsmail van je bestelling mee op de dag zelf, bij wijze van bewijs. Wij geven je dan je ticket voor Kapow.

Kleine lettertjes:

 • Indien er meer interesse zou zijn dan er plaatsen zijn, zullen we een wachtlijst aanleggen.
 • In principe is afzeggen na 1 maart 2011 niet mogelijk, tenzij je een vervanger vindt. Dit omdat anders de prijs voor iedereen duurder wordt. M.a.w. na 1 maart 2011 is terugbetaling niet meer mogelijk.
 • De bus vertrekt stipt op de afgesproken uren, er wordt niet gewacht op laatkomers.
 • Archonia is niet verantwoordelijk voor ongevallen, diefstal of andere ongemakken. Door dit ticket te kopen ga je akkoord met deze voorwaarden.

Overtuigd? Klik hier !

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian