1
Posted 21/01/2011 by Wade in Comics
 
 

The Mighty Thor

movie variant

Thor, de langharige blonde god die meerdere metal meiden hun knieën zou doen knikken als hij echt bestond, krijgt in april een gloednieuwe ongoing serie. Men begint dus letterlijk terug opnieuw met issue #1. Omdat de film in mei al uitkomt, wou men bij Marvel duidelijk grote namen aan deze reeks verbinden en heeft men uiteindelijk gekozen voor Matt Fraction (die ook achter Fear Itself zit) en tekenaar Olivier Coipel die je zeker gaat kennen van House of M en Spider-Man meet Stan Lee. Dit creatieve team begint misschien wel vanaf issue #1 maar ze zouden verder bouwen op de gebeurtenissen van de laatste maanden, aldus volgens Marvel Editor Charlie Beckerman.

Het verhaal klinkt alvast groots als je het mij vraag: “Prepare yourselves for a new Asgardian age with The Mighty Thor #1” Thor zal zijn thuis wereld Asgard moeten verdedigen tegen niemand minder dan de Planeten-eter Galactus! Voor een reden die mij onduidelijk is, gaan Thor en Sif naar de World Tree en halen van diep daarin een artifact te boven. En dat is wanneer de Silver Surfer opdaagt, en we weten allemaal wat dat wilt zeggen: “Oh ow.” Inderdaad waar de Sentinel of the Spaceways gaat daar is Galactus niet veraf. In deze Thor #1 wordt het dus Asgard versus de World Eater in wat men bij Marven een explosieve openingsverhaal noemt en waarin men zal herdefiniëren wat hebt betekent de Odinson te zijn.

Fraction is er alvast zeer enthousiast over: “The God of Thunder ain’t never been mightier than now!Everything is going beyond-epic in The Mighty Thor and I couldn’t be more thrilled to have Olivier onboard for the book’s maiden voyage. Look up – think big – fight hard!”

Comments

comments


Wade

 
avatar