0
Posted 21/01/2011 by Wade in Comics
 
 

Darren Aronofsky schrijft comic?

Momenteel is Darren Aronofsky (the Fountain, Requiem for a Dream) druk in de weer met zijn nieuwste film “Black Swan” te promoten. Dit wilt zeggen dat hij veel rode lopers op en af moet lopen en hele dagen met de pers moet praten. Tijdens deze gesprekken begint hij meer en meer te praten over zijn Batman film die uiteindelijk nooit gemaakt werd. Als je het mij vraagt is dit geen domme zet want Christopher Nolan heeft reeds gezegd dat The Dark Knight Rises zijn allerlaatste Batman film zal worden. Een uitstekende kans dus voor Aronofsky om zijn Batman project nieuw leven te proberen inblazen. De mensen bij ClothesOnFilm vroegen de schrijver/regisseur of hij desnoods ooit zijn versie van Batman als comic zou uitbrengen waarop hij het volgende antwoordde:

“Well, we’re actually doing one. It hasn’t really been announced, I don’t know if I should give you the scoop! But we’re getting there. We’re doing a comic book of a script that’s really hard to make and we’re going to do a comic version first and see what happens…”

Slimme zet van Aronofsky dus! Als hij inderdaad een succesvolle comic kan maken met zijn Batman script, dan zullen de hoge bonzen bij Warner Brothers en DC dit zeker opmerken en maakt hij weer kans om zijn film te maken. Het is niet omdat Nolan er na drie films mee stopt dat de studio’s deze zeer lucratieve franchise direct gaan laten vallen. Ze hebben zelfs Joel Schumacher zijn twee Batman films laten maken nadat Tim Burton er geen derde meer wou maken.

Nadien werd echter gezegd dat het niet per se om een Batman comic gaat, dat dit gewoon een van de mogelijkheden is die Aronofsky aan het overwegen is. Toch, eender welke comics van Aronofsky klinkt mij interessant om te lezen, al hoopt de fanboy in me dat het om Batman gaat.

Comments

comments


Wade

 
avatar