0
Posted 21/01/2011 by Malkavian in Tv/Film
 
 

Batman: Arkham City – Verwelkom de schurken (4Gamers.be)

Onze vrienden van 4gamers hebben een zeer mooie special geschreven rond de game Batman : Arkham City, die eind dit jaar in de winkelrekken gaat liggen.

Natuurlijk wil ik die met jullie delen want het is een zeer uitgebreide lijst van alle Batman Schurken die in het spel gaan mee spelen.

Batman is sinds geruime tijd helemaal terug. De films zijn zowel bij het publiek, als bij de critici succesvol en ook in de gamewereld staat onze donkere held weer aan de top. Batman: Arkham Asylum was al een immense voltreffer en de verwachtingen voor Batman: Arkham City, de opvolger, zijn hooggespannen. De sterkte van een verhaal van Batman is echter voor een groot deel afhankelijk van de schurken die je moet bestrijden. Iedereen kent natuurlijk The Joker en in Arkham Asylum konden we ook al kennis maken met Killer Croc, Harley Quinn, Poison Ivy en Scarecrow. Er zijn echter nog een pak meer slechteriken te vinden in Gotham City. In deze special gaan we Hugo Strange, The Riddler, Talia al Ghul, Mr. Freeze, Two-Face, Catwoman en Calendar Man, de zeven nieuwe vijanden die al zijn aangekondigd voor Arkham City van naderbij bekijken en gaan we ook eens kijken welke villains in de toekomst een plaatsje verdienen in een Batman-game. In die lijst zullen ook zeker Black Mask en The Penguin staan, aangezien er sterk wordt gehint naar hun aanwezigheid in Arkham City.

Go Check it out!

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian