1
Posted 15/01/2011 by Wade in Tv/Film
 
 

Cap, Spidey & Thor

Er zijn enkele nieuwe afbeeldingen opgedoken op het internet van de drie komende Marvel comics verfilmingen: Thor en Captain America: The First Avenger van Marvel zelve en van de Spider-Man reboot van Sony. Uiteraard willen we hier bij Brainfreeze deze met jullie delen. Laten we beginnen met de afbeelding van Thor die de verkoopcijfers van Entertainment Weekly omhoog zou moeten krijgen. Het is min of meer een actie schot van Thor, in volle outfit met zijn befaamde hamer Mjolnir.  Ik vind vooral de achtergrond mooi en met alles dat ik al gezien heb kijk ik uit naar wat Kenneth Brannagh en zijn team gedaan hebben met Thor.

Als tweede nemen we even de afbeelding van Captain America: The First Avenger onder de loep. Je ziet hem hier in zijn Wereldoorlog II outfit. Dit wilt zeggen met zijn helm maar zonder dat er vleugeltjes aan hangen, deze lijken er op geschilderd te zijn. Vermoedelijk omdat regisseur Joe Johnston vorig jaar het volgende zei hierover: “You can’t really take him seriously in his flag pajamas.” Dus zijn de bekende vleugeltjes weg gelaten en hebben de costume designers het kostuum meer doen lijken op een soort gepimpte piloten jumpsuit. Persoonlijk vind ik dat het er heel goed uitziet maar Johnston’s visie over Captain America en het gerucht dat hij 3D-effecten in zijn film wilt plakken als het ware, doen me meer uitzien naar de Thor film dan naar deze Cap.

En dan last but not least, of toch niet bepaald, de eerste officiële foto die Sony de wereld in heeft gestuurd van Andrew Garfield als Spider-Man uit hun komende reboot. Het pak lijkt een beetje op dat van Tobey Maguire uit de vorige drie Spider-Man films maar het ziet er “futuristischer” uit bij gebrek aan een ander woord. Het geheel lijkt ook beter op de acteur aan te sluiten dan dat het deed bij Maguire. Als je heel goed kijkt, zul je trouwens zien dat deze Spider-Man wél webshooters gebruikt in tegendeel tot in de films met Maguire. Zoals ik al zei oogt het geheel stijlvoller maar vooral meer gestroomlijnd wat in mijn mening vooral opvalt aan de handschoenen. Of deze reboot inderdaad beter wordt dan Sony hun drie vorige Spidey avonturen dat is uiteraard nog afwachten.

Comments

comments


Wade

 
avatar