0
Posted 13/01/2011 by Malkavian in Tv/Film
 
 

Marvel Pinball (Xbox360 & PS3)

Tegenwoordig zie je comics niet alleen omgevormd worden tot een film, maar heb je ook nog een heleboel andere mogelijkheden. Eén daarvan is de gameswereld en laat ons het nu net daarover hebben in deze post. Onze makkers van 4Gamers hebben Marvel Pinball (XBox360 & PS3) onder de loep genomen en zijn even blijven stilstaan bij de verschillende pinball-tafels en geven ons een overzichtje van elke tafel, met inzage in de held, zijn tegenstanders en hoe ze op een virtuele flipperkast tot leven zijn gekomen.

Iron Man, Wolverine, Spider-man en Blade. Dit zijn de tafels, maar wie scoort er het beste? Welk van de 4 is de leukste en meest uitdagende pinball tafel?

Lees de volledige review op 4Gamers.be

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian