1
Posted 10/01/2011 by Wade in Tv/Film
 
 

Het kleine scherm zegt neen tegen Wonder Woman

In oktober kondigde men bij Warner Brothers aan dat er geen Wonder Woman film in de maak was maar dat men een televisie reboot uit de grond zou schieten over het personage. Het project zou geschreven worden door David E. Kelley die achter tv series zoals Ally McBeal en The Practice zat. Nieuws dat menig kenner duidelijk maakte dat er serieuze interesse in het project zou komen bij de verscheidene tv studios in de Verenigde Staten en hoop dat Wonder Woman ooit weer op onze oude trouwe beeldbuis zou mogen verschijnen. Een film over het personage zat misschien onherroepelijk in development hell maar een tv-serie was op komst.

Althans, tot dat David E. Kelley het volgende zei: “I haven’t necessarily committed to the superhero project, and am still trying to figure out if I can make the franchise work for me.” Nochtans, volgens onder andere Deadline, zou Kelley reeds een volledig script voor de pilootaflevering geschreven hebben en werd dit reeds doorgestuurd naar verscheidene netwerken om te zien of ze interesse hebben in het project. Helaas, Fox en ABC (dat een dochterbedrijf is van Disney) hebben het project laten schieten. ABC omdat men daar al bezig is met enkele Marvelprojecten zoals Incredible Hulk, Cloak & Dagger en de serie omtrent Jessica Jones. Het feit dat Disney Marvel heeft omgekocht moet bij de mensen achter Wonder Woman toch een belletje hebben doen rinkelen dat die geen DC serie gaan producen.

In eigen huis hadden ze echter ook geen geluk, The CW, het kleine broertje van Warner Brothers Television en thuis van Smallville en vermoedelijk ooit Raven, kon zich het project niet veroorloven. De directeurs bij CBS die ooit de originele Wonder Woman reeks overnamen toen ABC het niet hernieuwde, zouden niet overeen gekomen zijn of ze nu wel of niet deze nieuwe Wonder Woman willen. Dan rest enkel nog NBC maar daar heeft men even problemen en wacht men nog steeds op hun nieuwe programmatie directeur Bob Greenblatt.

Al zal het script haar ronde nog wel doen als NBC ook “neen” zegt tegen het project, ziet het er naar uit dat de Wonder Woman fans nog heel lang geduld zullen moeten hebben om hun favoriete heldin weer op het scherm te zien verschijnen …

Comments

comments


Wade

 
avatar